Despre Noi

Home /  Despre Noi

Instalator autorizat bucuresti

Ai un apartament vechi si ai probleme cu instalatia sanitara, electrica sau cu cea de gaze? Raspunsul suntem noi! Suntem o echipa de instalatori autorizati care ofera servicii de montaj, demontaj, intretinere si reparatii pentru sisteme de incalzire, sanitare, bai, instalatii electrice, instalatii de alimentare si incalzire cu gaz, cu un sistem de tarifare transparent, un program de lucru garantat cu capacitate de interventie de 7/7.

 

Firma noastra de instalatori autorizati ofera disponibilitate permanenta in situatii delicate, atat in Bucuresti, cat si in judetul Ilfov, pentru orice tip de defect al instalatiilor sanitare, al instalatiilor termice si al instalatiei electrice.

 

Esti din Bucuresti sau din judetul Ilfov, ti-ai achizitionat un apartament sau o casa, constructie veche sau noua si ai nevoie de un instalator autorizat, sa implementezi instalatii electrice, sanitare, sau termice? Contactati-ne cu incredere si veti beneficia de servicii sanitare, termice si electrice cu un excelent raport calitate/pret.

 

Iti picura caloriferul, iti curge un robinet, ti-ai cumparat un aragaz nou si nu reusesti sa-l montezi? Ai probleme cu aparatul de aer conditionat? Contactati echipa noastra de instalatori autorizati si, in cel mai scurt timp posibil, ne vom deplasa acasa la dumneavoastra pentru remedierea problemei.

 

Ne consideram o echipa experimentata, serioasa si mereu pregatita sa raspunda solicitarilor tale, indiferent de ora. Garantam servicii profesionale, intr-un timp scurt, dar in acelasi timp si cele mai bune din punct de vedere al fiabilitatii si durabilitatii.

 

Aici este angajamentul nostru pentru tine: 

  • Calitatea muncii 
  • Prețuri accesibile 
  • Viteza de lucru 
  • Service și garanție cu privire la serviciul prestat