Testimonials

Home / Testimonials

Recomand cu caldura si incredere!

Am cautat cateva luni bune un instalator in Bucuresti care sa ma ajute cu instalatia sanitara, dupa renovarea baii. Surpriza a venit din partea instalatorilor C&S Service Instalatii, care, pe langa faptul ca au facut toata treaba ca la carte, mi-au si oferit sfaturi utile, de pus in practica pe viitor. Sa nu mai mentionez si curatenia pe care au lasat-o in timpul si dupa finalizarea lucrarii. Absolut incantata! Raluca Avram


Au ajuns in mai putin de jumatate de ora!

Am avut o problema ce necesita deplasarea de urgenta a unei echipe de instalatori. In graba, online, am ales acesti instalatori si nu am regretat alegerea facuta. Problema a fost rezolvata rapid, fara multa mizerie si deranj. Cu siguranta, cand voi avea probleme, tot la ei voi apela!

Cosmin Radu


Ii recomand cu incredere! Instalatori profesionisti!

Cei mai buni instalatori din Bucuresti! Stiu ce au de facut si lucreaza curat. Se deplaseaza in orice sector din Bucuresti si isi respecta cuvantul dat. 

Cosmin Voiculescu


Instalatori profesionisti!

Am apelat la serviciile lor in urma cu cateva zile si, pentru prima data, am fost multumita de tot ceea ce au facut, de la lucrarea in sine, pana la curatenia pe care au lasat-o in urma. Cu siguranta, ii voi mai contacta si pe viitor!

Raluca Neagu


Seriozitate si simt de raspundere!

Lucreaza curat si cu simt de raspundere. Sunt instalatorii de care aveam nevoie si la care voi apela atunci cand voi intampina probleme, mai ales ca sunt instalatori autorizati pentru instalatii sanitare, instalatii termice, instalatii electrice, instalatii de gaz

Roxana Condruz


Echipa de profesionisti!

Pe langa faptul ca isi pastreaza cuvantul dat, au realizat lucrarea ca adevarati profesionisti. Cu siguranta, vom mai apela la serviciile acestor instalatori atunci cand vom avea nevoie. 

Antonina Bogdan


Foarte multumiti!

Am fost multumiti de colaborarea cu acesti baieti si, cu siguranta, atunci cand vom mai avea nevoie, ii vom contacta cu incredere. Instalatori de nota 10!

Bogdan Mihalcea


Colaborare serioasa

Colaborez cu acesti baieti de peste 4 ani si, cu siguranta, vom continua. Pana sa-i cunosc, am apelat la serviciile mai multor instalatori autorizati din Bucuresti, insa, niciodata, nu am fost la fel de multumit. Asadar, va multumesc pentru promptitudine, seriozitate si profesionalism. De departe, cea mai buna echipa de instalator Bucuresti. 

Radu Constantinu


Seriozitate totala!

Am apelat, recent, la serviciile lor si marturisesc ca nu m-am asteptat la atata seriozitate, avand in vedere ca situatia cu care ma confruntam era mai mult decat serioasa. Pe langa faptul ca au remediat complet problema aparuta la bucatarie, au lucrat curat si ingrijit. 

Alin Costescu


Profesionisti!

Colaborez cu aceasta echipa de multi ani si, de fiecare data, am primit din partea lor acelasi profesionalism cu care m-au obisnuit inca de la prima vizita. Stiu ca, acum, de fiecare data cand am nevoie de un instalator Bucuresti, nu mai intru in panica. Am la indemana cartea lor de vizita si ii contactez cu incredere.

Roxana Mihaiu


Pages